Oletko koskaan miettinyt, mikä tekee mahtavista jalkapalloliikkeistä todella hienoja? Onko se heidän nopeutensa, onko taistelijalla erinomainen pallohallinta, jota hänellä on oltava vetääkseen heidät pois, vai onko kyse vain huonojen puolustajien kasvojen ilmeestä, kun hän saa nilkansa väännettynä liikkeellä?

Kerron teille, mikä tekee heistä hienoja: Ne lukemattomat tunkeilijat ovat ottaneet harjoitteluunsa käyttöön lukemattomia tunteja, jotka antavat heidän suorittaa näennäisesti mahdottomia liikkeitä kanin hyppäämällä ylämäkeen. Jos olet unelmoinut pystyväsi suorittamaan niin suuria jalkapalloliikkeitä, sinun on tehtävä ahkerasti työtä saadaksesi ne. Ja voit tehdä sen seuraavan askel askeleelta jalkapallo liikkuu oppaan avulla.

Askel askeleelta jalkapallo liikkuu – Stepover ja Double Stepover

Tällä liikkeellä on affiniteetti Ronaldo-nimisiin pelaajiin (vai onko päinvastoin, en muista), koska sekä nykypäivän suosittu Ronaldos, brasilialainen hyökkääjä – Nazario da Lima – ja portugalilainen hyökkääjä – Cristiano – käyttävät sitä heidän tavaramerkkinsä muuttuessa. Se on yksi harrastetuista jalkapalloliikkeistä, joten älä odota sen olevan helppo hallita. Näin voit suorittaa vaiheen askel askeleelta (älä huolestu, sen suorittaminen vie vähemmän askeleita kuin tässä lauseessa olevien vaiheiden määrä):

Vaihe 1 – Hanki pallo lähelle jalkojasi ja anna sen liikkua hitaasti eteenpäin kohti suuntaan, johon kohtaat.

Vaihe 2 – Vie hiiren vasemmalla jalalla pallon ympäri pyöreällä liikkeellä ja istuta se pallon vasemmalle puolelle.

Vaihe 3 – Leikkaa toisella jalalla pallo oikealle ja mene vastustajan ohi.

Huomioi: Voit tietenkin vaihtaa jalkoja, käytin juuri vasemmalle ja oikealle leikkauksessa selkeämpiä selityksiä varten. Jos haluat suorittaa kaksinkertaisen tai kolminkertaisen vaihtovaiheen sen sijaan, että leikata pohjajalka, voit siirtää sitä pallon yli uudestaan ja niin edelleen.

Askel askeleelta jalkapallo liikkuu – Lakaisu

Toinen edistyksellinen jalkapallovaihe, jota ei ole helppo hallita, mutta et taas ole täällä keskimääräisessä pysähdyspaikassa. Tämä siirto on erittäin näyttävä ja samalla tehokas. Sitä voidaan käyttää voimakkaasti siipien tai puiston keskellä pääsemään suoran vastustajan ohi. On vaikeampaa suorittaa rangaistusalueen reunalla tai sen sisällä, koska se on siellä paljon enemmän.

Tällä hienolla jalkapallovaiheella ei todellakaan ole pelaajaa, jonka voisit sanoa olevan merkkituotetta, vaikka Arsenalin Robbie Van Persie teki äskettäin upean maalin ottelussa Internazionale Milano -pelissä pyyhkäisyn avulla. Mutta tässä on askel askeleelta:

Vaihe 1 – Aseta itsesi kulkemaan pallon läpi tai ampumaan, jalkajalkasi lähempänä palloa.

Vaihe 2 – simuloi toisella jalallasi siirtoa tai laukausta.

Vaihe 3 – Kun faking jalka saavuttaa pallon, vedä sitä sivuttain, vastapäätä jalkaasi.

Huomautuksia: Tämä on niin tehokasta, koska vastustaja ei tiedä ohittaenko, ampuaasi tai taistelua, ennen kuin olet jo suorittanut tajunnan. Jotta tämä olisi täysin tehokasta, pyyhkäise pallo vaiheessa 3, älä potkaise sitä siihen suuntaan, koska sen vetäminen antaa sinulle arvokasta aikaa.

Nämä edistyneet jalkapalloliikkeet ovat edelleen melko tilanteellisia, koska vastustajien on oltava tietyllä etäisyydellä ja asemalla. Yleisiin tarkoituksiin, muutama helpompi sukellus, kuten V-siirto, stop and go tai väärennös, toimii todennäköisesti paremmin, mutta jos pystyt vetämään jonkin edellä olevista edistyneemmistä jalkapalloliikkeistä, sinun on pakko saada seisomaan kunniamerkkejä ja mahdollisesti apua tai tavoitteettomia verkkosivuja, koska ne ovat erittäin yllättäviä.