Kattava opas tuottavan jalkapalloilijan luomiseen, jolla on korkea tuottavuus. Opas hahmottaa tarvittavan valmennustavan, jota on noudatettava menestyksen takaamiseksi.

Jalkapalloissa yksi tärkeimmistä, viihdyttävistä ja palkitsevimmista pelaajien paikoista on hyökkääjä – joka tunnetaan myös nimellä eteenpäin.

Laatuhyökkääjä voi olla ratkaiseva tekijä siinä, onko joukkue voitollinen, koska se on hyödyntänyt mahdollisuuksiaan tai onnettomia häviäjiä olematta kääntänyt mahdollisuuksiaan.

Mitä jalkapallopaidan numero tarkoittaa?

Siksi seurojen on ehdottomasti hankittava tai kehitettävä omia laatuseikkailijoita jo nuoresta iästä lähtien oikean yksilöllisen jalkapallovalmennusmenetelmän avulla, joka tulisi ottaa käyttöön heidän jalkapalloakatemiaan.

Oikea menetelmä pätevän, kekseliään ja tuottavan hyökkääjän luomiseen on keskittyminen ammuntaan ja ammuntatekniikkaan.

Ammunta käsittää esimerkiksi tekniikan, taidon ja asenteen pääominaisuuksina. Et voi luoda laadukasta hyökkääjää ilman, että nämä perustavat rakennuspalikat ovat siellä.

Hyökkääjää on valmennettava myös laukauksista maalista, matalista laukauksista, saksipotkuista ja palloista, jotka liikkuvat pois maalivahdista.

On myös huomattava, että hyökkääjän tehtävä ei ole ensisijaisesti pelkästään ammunta, mutta hänen on myös oltava kekseliäs ja kykenevä murskaaja. Hänen on ymmärrettävä, milloin suoritetaan juoksuja, onko kyse pelin ylittämisestä tai sokean puolen hyökkäämisestä.

Kuinka huijata vastustajaa?

Ammuntatekniikan on osoitettava palloihin, jotka liikkuvat kohti hyökkääjää, poispäin ja yli. Kuinka nämä pallot siepataan ja siirretään eteenpäin kohti maalia. Nämä näkökohdat ovat jalkapallovalmennuksen peruspilareita, ja jokaisen jalkapalloakatemian on puututtava niihin.

Hyökkääjää on valmennettava myös siitä, kuinka reagoida paineen alaisena, kuinka maksimoida tuottavuus näissä tilanteissa.

Kriittisesti tärkein ominaisuus, jolla hyökkääjällä on oltava jalkapalloissa, on päätöksenteko, milloin ampua ja milloin ei ammuta. Tämä on määräävä tekijä hyökkääjän tuottavuudessa.

Hyökkääjien valmennusohjelma on suoritettava ensin ilman painostusta – se on ammuntatekniikan valmennus. Kun hyökkääjä on oppinut ampumistekniikan oikein, paine tulisi lisätä vähitellen muodossa 1v1, 1v2, 1v3 jne.

Eteneminen harjoittelusta tulee pieneen yksipuoliseen pelin harjoitteluun. Kun pelaaja on esitellyt oppitut tekniikat koulutuksessa, hän esittelee niitä myös pelitilanteissa.

Kun fyysinen näkökulma on lajiteltu, valmentaja pystyy selvittämään, onko pelaajassa psykologisia ongelmia, ja puuttumaan niihin.

Voi olla myös hyödyllistä näyttää hyökkääjän videot aiemmista peleistään, joten tekniikan ja päätöksenteon puutteet voidaan korostaa ja korjata. Toistaminen on avain menestykseen jalkapalloissa ja kun vanha sanonta menee, harjoittelu tekee täydellisestä.

Täydellisen hyökkääjän luominen on pitkäaikainen lähestymistapa, mutta erittäin konkreettisilla ja palkitsevilla tuloksilla. Nykypäivän jalkapallomarkkinoilla klubit kuluttavat usein miljoonia lakkoilijoiden turvaamiseen, koska joukkueella on valtava arvo ja houkutellakseen katsojia tarjoamalla viihdettä.

Tämä huolellisesti suunniteltu ja yksityiskohtainen lähestymistapa takaa klubille ja heidän jalkapalloakatemialle jatkuvan arvokkaiden lakkoilijoiden luomisen, joista tulee hyötyä jokaiselle joukkueelle maailmassa.