Ennen kuin voit oppia todella mahtavia jalkapalloliikkeitä, sinun on ensin laskettava peruspelit alas. Perusliikkeitä ei ole vaikea oppia, mutta harjoitellaan vähän. Seuraavien siirtojen hallitseminen on tärkeää edistyneempien oppimiseksi. Seuraavat ovat 3 perusliikettä, jotka sinun täytyy oppia ensin.

Näin onnistut messuilla

Ensimmäistä siirtoa kutsutaan juoksevaksi. Kuljettaminen on yksi tärkeimmistä liikkeistä, jotka voit oppia jalkapalloissa. Monet väittävät hyvästä syystä, että tiputtaminen on pelisi perusta. Kuljettaminen kiehuu kyvyksi siirtää palloa ylös ja alas tai mihin tahansa kentän puolelle hallitusti. Kaikki hierominen on pelaajan kykyä liikuttaa palloa edestakaisin hallitusti vasemmalta ja oikealta jalalta etenemään eteenpäin. Voit oppia kurkuttamaan työntämällä, napauttamalla tai ajamalla palloa pohjassa, jalan sisällä tai ulkopuolella.

Ennen kuin aloitat harjoittelua, suosittelen ensin mukautumaan palloon. Helpoin ja paras tapa saada mukava pallo on yksinkertaisesti taistella sitä molemmilla jaloilla. Jongloimalla palloa rakennat koordinaation ja alat saada aikaan hyvän tunteen ja tunnetta palloista, jotka auttavat kaikissa liikkeissä, joita yrität oppia tulevaisuudessa. Seuraava siirto on sellainen, jota kutsutaan ohitukseksi. Ohitusta on todella vain kahta tyyppiä, push- tai short-pass ja long pass.

Kyky siirtää pallo oikein antaa joukkueelle ja pelaajalle mahdollisuuden siirtää palloa mihin tahansa kenttään pitäen sitä etäällä vastustajasta. Push pass on tarkin, koska sen suorittaminen vie vähemmän kenttää.  Jalka, joka ei potkaise palloa, on istutettava pallon viereen ja osoitettava suuntaan, jonka haluat ohittaa sen. Sama pätee pitkälle passille. On tärkeää pitää silmäsi palloilla ja kaiken aikaa. Tämä auttaa siirtymän tarkkuudessa.

Se on paljon syvempi se valmentaminen kuin se, että

Ottaen ohi ylhäältä ohitettaessa, jalka, joka ei osu palloon, istutetaan pallon viereen ja osoitetaan suuntaan, jonka haluat pallon menevän. Kun lyöt palloa, sinun on tehtävä se pohjan sisäpuolelta ja kulmautuneelta osalta. Kuva jalkasi sivusta kulmana. Esimerkiksi jalkasi alaosa olisi nolla asteen akseli ja yläosa olisi yhdeksänkymmentä astetta akseli. Kun lyöt palloa, jonka haluat tehdä niin 0 ja 90 asteen keskellä tai 45 asteen merkissä. Potkaamalla tällä jalan osuudella saat eniten voimaa ja tarkkuutta. Sinun on aina muistettava pitää silmällä pallo, jotta se olisi myös tarkka.

Joten siinä se on, 3 varmaa, että pallojalkapallo liikkuu rakentamaan vankan perustan. Kun hallitset nämä liikkeet, voit siirtyä eteenpäin oppimaan todella mahtavia jalkapalloliikkeitä, joita haluat. Niin kauan kuin jatkat harjoittelua, voit kasvaa edelleen pelaajana. Tiedät kuinka vanha sanonta “Harjoittelu tekee täydelliseksi”, jalkapallossa se ei voisi olla tarkempi. Jos haluat oppia lisää liikkeitä, eri asemat ja niiden toiminnot sekä lisäkoulutus, katso vain biografiani alla.